Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

MYRANGE | Prémiový dietní protein MyDiet

MYRANGE | Prémiový dietní protein MyDiet
Nicol Cerna
Autor a expert7 let Ago
Zobrazit profil Nicol Cerna

Dnes bychom Vám chtěli představit zbrusu nový produkt MyDiet™. Jde o výjimečnou kombinaci micelární syrovátky a izolátu. Už jen samotné složení mluví za vše. Jeho velkou devizou je to, že  poskytuje směs rychle a pomalu vstřebatelných bílkovin, takže vašemu tělu nebude třeba nic samostatně dodávat. Vše potřebné se nachází v této jedné tubě. To zní dobře, že? Zdaleka to však není všechno.

Co obsahuje MyDiet™?

Jak jsme již zmínili, nachází se v něm směs dvou druhů proteinů, které zajistí tělu dostatečný přísun různých bílkovin po náročném tréninku. Jde o špičkový izolát, který je v dietě nezbytným doplňkem pro každého, kdo to myslí s redukcí tuku opravdu vážně. 

Druhým zdrojem bílkovin je micelární syrovátka, která zajistí pozvolný přísun bílkovin, který je také důležitým faktorem při hubnutí. MyDiet disponuje řadou dietních složek, jako vitamin B5, glukomannan, skořicový extrakt, CLA a extrakt ze zeleného čaje Matcha. V tomto proteinu byla jako sladidlo použita sukralóza. Obsahuje také trávicí enzymy (amyláza, laktáza, celuláza, proteáza a lipáza).

Zvláštní složky:

  • Vitamín B5 - přispívá k přirozenému využití energie v metabolismu a snížení pocitu únavy a vyčerpání
  • Skořicový Extrakt 30:1 - koncentrovanější než běžná mletá skořice (poměr 30:1), poskytuje ekvivalent 6 g skořice v jedné porci
  • CLA - přirozeně se vyskytující mastná kyselina získaná ze světlicového oleje, může přispět k odbourávání tuku
  • Extrakt ze Zeleného Čaje Matcha - poskytuje polyfenoly, které jsou důležité stopové prvky do diety

Jak užívat MyDiet™?

Tento prémiový protein je vhodný pro každého, kdo se nachází v redukčním programu a potřebuje doplnit bílkoviny. Vhodným obdobím pro jeho užívání je ráno nalačno a po tréninku. Doporučená jednorázová dávka je 35 g. Pro optimální účinek bude nejlepší, když ho budete pít s vodou. Je vyráběn v nejpopulárnějších příchutích - Čokoládové Brownie, Jahodový Milkshake, Vanilkový Krém, Slaný Karamel a Banánový Krém. Všechny příchuti jsou lahodné a zejména při dietě, kdy je cukr a celkově sladká chuť velmi omezená, určitě přijde vhod!

S čím MyDiet™ kombinovat?

Kombinování záleží od období, ve kterém se nacházíte. Pokud jste v dietě, doporučujeme určitě aminokyseliny, které jsou v dietě jedním z nejdůležitějších doplňků ochrany svalové hmoty. Dalším důležitým produktem v tomto období je spalovač tuku, který vám urychlí ztrátu nežádoucích tukových polštářků. Doporučujeme vám i kofeinové kapsle, které zaručí vaši bdělost přes den, i na tréninku. Pokud máte problémy s koncentrací, umíme vám poradit nás nejúčinnější aminokyselinový doplněk. Všechny tyto produkty můžete bez obav kombinovat s proteinem MyDiet.

Kde se dá MyDiet™ použít?

Například v klasické ovesné kaši, ozdobené různými pochoutkami (ovoce, ořechy, kokos, čokoláda, arašídové máslo). Recept na ovesnou kaši k snídani je velmi jednoduchý. Potřebné množství ovesných vloček zalijeme horkou vodou, přimícháme odměrku MyDiet a ozdobíme podle vkusu a chuti. Takto připravená ovesná kaše nám zajistí i dietě dostatečný přísun všech potřebných živin.

MyDiet™ je synonymem dokonalosti. Ne nadarmo je zařazen do speciální prémiové řady Myrange. Obsahuje špičkové složky, které stimulují ztrátu tuku a je velmi účinný i v období nabírání čisté svalové hmoty! Jeho složení mluví za vše.

 

* Převzato z originálu "Prémiový proteín | MyDiet | Micelárna srvátka | Izolát | MYRANGE" publikovaného na Myprotein.sk.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Nicol Cerna
Autor a expert
Zobrazit profil Nicol Cerna
myprotein